uvařil 16. 5. 2010 16:48
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 5. 2010 16:48
Hovězí líčka dušená ve vlastní šťávě
líčka hovězí, rychlosůl, cibule, mrkev, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, olej, voda, sůl, paprika čerstvá bílá, nať petrželová, okurky sterilované, cibulka jarní, jíška světlá
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Letem polévkovým světem: Co mají v misce rádi Francouzi, co Maďaři a co my?
Nákupní seznam na Velikonoce: Pokrmy pro celou rodinu na 3 dny od snídaní po večeře se s našimi tipy vejdou do tisícovky!