uvařila 11. 9. 2013 20:02
Hovězí líčka na hořčici, celeru a chili papričkách
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2013 20:02
Hovězí líčka na hořčici, celeru a chili papričkách
líčka hovězí, celer, cibule, víno červené, vývar, protlak rajčatový, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř, hořčice, chilli paprika čerstvá, olej, sůl, pepř, víno červené
Jak zvýšit příjem železa nejen ve veganské stravě
Kde jsou v Praze nejlepší smažáky? Nadchla nás obyčejná hospůdka na Vinohradech, smažák za 159 Kč byl boží
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli