uvařila 16. 3. 2012 23:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2012 23:11
líčka hovězí, špek, pivo černé, vývar masový, máslo, mrkev, petrželka kořenová, bulva celerová, cibule, med tekutý, protlak rajčatový, bobkový list, tymián sušený, rozmarýn sušený, pepř, sůl
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte