uvařil 8. 10. 2011 19:06
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 10. 2011 19:06
Hovězí na šalvěji a rozmarýnu
maso hovězí, šalvěj čerstvá, rozmarýn čerstvý, cibule, slanina uzená, špek uzený, olej, sůl, mouka hladká, máslo
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili