uvařila 23. 7. 2009 22:50
Hovězí nudličky s klobáskou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 7. 2009 22:50
Hovězí nudličky s klobáskou
hovězí zadní, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, saturejka, olej, cukr, hořčice dijonská, klobása pikantní, smetana, solamyl, sůl
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky