uvařila 6. 4. 2013 21:14
Plátky masa nejlépe přes potravinářskou folii naklepeme,na okrajích nařízneme,aby se nám v hrnci nezkroutily a můžeme mírně osolit a opepřit.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2013 21:14
Plátky masa nejlépe přes potravinářskou folii naklepeme,na okrajích nařízneme,aby se nám v hrnci nezkroutily a můžeme mírně osolit a opepřit.
maso hovězí, cibule, olej slunečnicový, slanina anglická, libeček, česnek, hořčice plnotučná, bujón hovězí, mouka hladká
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!