uvařila 6. 4. 2013 21:14
Plátky masa nejlépe přes potravinářskou folii naklepeme,na okrajích nařízneme,aby se nám v hrnci nezkroutily a můžeme mírně osolit a opepřit.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2013 21:14
Plátky masa nejlépe přes potravinářskou folii naklepeme,na okrajích nařízneme,aby se nám v hrnci nezkroutily a můžeme mírně osolit a opepřit.
maso hovězí, cibule, olej slunečnicový, slanina anglická, libeček, česnek, hořčice plnotučná, bujón hovězí, mouka hladká
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 21. 9. 2024 09:16
Přidáno 21. 9. 2024 09:06
Konjakové těstoviny jsou hit. Neobsahují skoro žádné kalorie ani tuky, zato jsou bohaté na vlákninu a pomáhají s hubnutím
Poslední večeře: Kdy naposledy byste měli skutečně jíst před usnutím
Josef Maršálek na křtu své další kuchařky: Mám hezký život a hezkou práci s hezkými lidmi, svěřil se cukrář