uvařila 6. 4. 2013 21:15
Až maso pustí šťávu přidáme ostatní suroviny a dusíme doměkka.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2013 21:15
Až maso pustí šťávu přidáme ostatní suroviny a dusíme doměkka.
maso hovězí, cibule, olej slunečnicový, slanina anglická, libeček, česnek, hořčice plnotučná, bujón hovězí, mouka hladká
Tesco v Klášterci nad Ohří znovu otevřeno: Nový vzhled, moderní technologie a speciální nabídky
VIDEO: Vyzkoušeli jsme restaurace se slavnou historií: Našli jsme stůl autora Švejka i smažák na Hradě za 139 korun
Velikonoce v Řecku: Symbolem jsou červená vejce. Odhalili jsme tajemství, jak je správně nabarvit!