uvařila 6. 4. 2013 21:15
Měkké maso z hrnce vytáhneme a doděláme šťávu.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 4. 2013 21:15
Měkké maso z hrnce vytáhneme a doděláme šťávu.
maso hovězí, cibule, olej slunečnicový, slanina anglická, libeček, česnek, hořčice plnotučná, bujón hovězí, mouka hladká
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes