uvařil 10. 9. 2023 20:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 9. 2023 20:25
maso hovězí na guláš, mouka, olej olivový, cibule červená, česnek, víno červené, vývar hovězí, rajče drcené, tymián, bobkový list, bazalka čerstvá, sůl, pepř, těstoviny fettuccine, sýr parmazán strouhaný, bazalka čerstvá
Vyšlo zářijové číslo Marianne Venkov & styl: Nabízí chalupy, tradiční jídla a slevové kupony pro Dny Marianne
Nenechte si ujít tyto neodolatelné odrůdy švestek. Jaké pěstovat na chuť, do koláčů či na pálenku
V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo