Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Zoubecek uvařila 15. 6. 2023 10:21 Hovězí tokáň na víně - oblíbené jídlo Václava Havla 0 0 Okomentovat
Jak sázet cibuli? Nejlepší doba je právě teď. Cibule potřebuje přiměřenou vláhu a jiné místo než loni
Retro okénko: Husí krev v konzervě stála 6 Kčs. Nejlepší byla na cibulce a připravovala se z ní i prdelačka