uvařila 2. 4. 2014 13:27
náš oběd
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2014 13:27
náš oběd
maso hovězí, kapusta, cibule, česnek, slanina uzená, slanina gazdovská, sůl, pepř černý, bujón hovězí, mouka hladká
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Upekli jsme beránka podle receptu Josefa Maršálka: Postup byl snadný, beránek úžasně vláčný a skvěle se vyklopil z formy
Kečup, sugo nebo passata… Vyznáte se v nejznámějších rajčatových omáčkách?