uvařila 11. 5. 2012 13:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 5. 2012 13:55
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, kakao, mléko, cukr krupice, pudink, smetana zakysaná, cukr krupice, kakao granko
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud