uvařila 19. 7. 2012 16:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 7. 2012 16:29
cuketa, mouka hladká, mouka špaldová celozrnná, cukr moučkový, med, olej rostlinný, voda, vejce, rum, anýz, kakao holandské, prášek do pečiva, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Hříbková omáčka hříbkajda: Je jemná díky smetaně a krásně voní kmínem, s knedlíky chutná božsky
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Cuketové zelí s osmaženou cibulkou a dochucené octem a kmínem chutná jako to pravé. Navíc využijete i přerostlé cukety