uvařila 24. 3. 2012 18:32
Hruškové řezy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 3. 2012 18:32
Hruškové řezy
mouka hladká, cukr, tuk hera, vejce, prášek do pečiva, cukr vanilinový, sůl, kompot hruškový, tvaroh měkký, lučina, cukr, šťáva citronová, smetana ke šlehání, ztužovač želírovací za studena, kompot hruškový, cukr, želé dortové
Červený, černý nebo bílý: Jak se liší různé druhy rybízů a jak je nejlépe zpracovat?
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí
Jak připravit dortová lízátka cake pops jako od cukráře? Tyhle kroky byste neměli podcenit!