uvařil 23. 6. 2015 12:10
Dort je obložený plátky hrušky s jadřincem i stopkami. Jak zabránit, aby plátky nezhnědly, se dozvíte v receptu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 6. 2015 12:10
Dort je obložený plátky hrušky s jadřincem i stopkami. Jak zabránit, aby plátky nezhnědly, se dozvíte v receptu
vejce, cukr krupice, voda, mouka hladká, ořechy vlašské, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink karamelový, cukr krupice, máslo, hruška, cukr krupice, skořice mletá, šťáva citronová, voda, hruška, šťáva citronová
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý