uvařila 24. 2. 2013 10:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2013 10:23
krupice, voda, sůl, maso hovězí mleté, cibule, petrželka, sůl, pepř mletý, cibule, rajče, sůl, kurkuma, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, voda, nať celerová, dýně hokkaido
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř