uvařila 24. 9. 2009 21:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 9. 2009 21:18
kotleta, pomazánka papriková, mouka hladká, koření oregáno čerstvé, česnek, rajče sušené v oleji, máslo, olej olivový, masox, víno červené, ocet balsamiko
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Italská kuchyně: Umíte připravit pravé italské těstoviny ravioli? Není to žádná věda
Kuře à la husa: Stačí přidat dost kmínu a použít trik s chlebovou patkou, pak téměř nepoznáte rozdíl
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky