uvařila 21. 2. 2021 17:35
Koprová omáčka s hovězím masem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2021 17:35
Koprová omáčka s hovězím masem
smetana ke šlehání, mléko polotučné, máslo, mouka bezlepková jizerka, sůl, ocet, cukr, kopr čerstvý, maso hovězí, cibule, koření nové koření, bobkový list, vývar masový, sůl
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota