uvařila 21. 2. 2021 17:37
Koprová omáčka s hovězím masem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2021 17:37
Koprová omáčka s hovězím masem
smetana ke šlehání, mléko polotučné, máslo, mouka bezlepková jizerka, sůl, ocet, cukr, kopr čerstvý, maso hovězí, cibule, koření nové koření, bobkový list, vývar masový, sůl
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní