uvařila 18. 9. 2011 21:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2011 21:30
cukr krystal, vejce, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, olej, voda, cukr vanilkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, jablko, cukr skořice, želé na dorty, tuk, mouka hrubá
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí