uvařila 28. 11. 2009 19:23
těsto + krém + bílá poleva
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 11. 2009 19:23
těsto + krém + bílá poleva
mouka hladká, prášek do pečiva, cukr vanilkový, cukr, skořice, jablko, kůra citronová, šťáva citronová, vejce, olej, mléko, mléko, pudinkový prášek, cukr, cukr vanilkový, kakao, smetana ke šlehání, máslo, poleva bílá čokoládová, poleva čokoládová
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce