uvařila 18. 9. 2016 11:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2016 11:33
mrkev strouhaná, jablko, vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, ořechy, ořechy, olej, cukr citronový, kypřící prášek do pečiva, brusinky, tvaroh, smetana zakysaná, šlehačka 33%, cukr citronový, cukr, ztužovač, želatina prášková
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky