uvařil 9. 2. 2018 14:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 2. 2018 14:32
vejce, cukr vanilkový, cukr krupice, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, jablko, pudink vanilkový, cukr skořice, pečící papír, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, tvaroh, pomazánkové máslo, cukr vanilkový, cukr moučkový, pečící papír, skořice mletá
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak
Jak na vepřové výpečky s houbami: Výborná obměna klasiky je nejlepší s bramborovým knedlíkem
Proč zkusit mangold? Tak trochu chutnější špenát se nerozvaří a nepodráždí žaludek