uvařila 12. 2. 2011 15:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2011 15:07
jablko, mouka hladká, kypřící prášek, vejce, mléko, skořice mletá, cukr vanilkový, tvaroh polotučný, cukr vanilkový, jahodová marmeláda, jahody čerstvé, cukr moučkový, máta
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přebytečný výpek ze slaniny? Nevyhazovat! Máme pro vás 4 skvělé tipy, jak si s ním poradit
Náš jazyk vnímá pět základních chutí. Znáte je všechny? A co znamená chuť umami?
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém