uvařila 21. 4. 2009 21:01
rovnako ako pri prvej poleve koláč rovnomerne polejeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 4. 2009 21:01
rovnako ako pri prvej poleve koláč rovnomerne polejeme
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, olej, voda, džem meruňkový, tvaroh jemný, máslo, cukr vanilkový, kůra citronová, mandarinky, borůvky, zlatý klas, vitacit, tang, šťáva z kompotu, tuk, mouka
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě