uvařil 16. 9. 2010 19:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 9. 2010 19:53
vejce, cukr moučkový, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, prášek kakaový, jogurt bílý, cukr moučkový, ztužovač želatinový, džem rybízová, vejce, cukr moučkový, olej, voda minerální, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, jablko, želé čiré, cukr krystal, cukr skořice
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý