uvařila 21. 12. 2013 11:05
Špenátový a šunkovo-sýrový závin
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2013 11:05
Špenátový a šunkovo-sýrový závin
mouka hladká, jogurt bílý, tuk hera, vejce, sůl, olej slunečnicový, strouhanka, jablko, cukr krupice, cukr vanilkový, skořice mletá, rozinky, ořechy, brusinky
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř