uvařil 24. 4. 2015 16:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2015 16:54
žloutek, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, ořechy mleté, bílek, prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, rozinky, skořice, cukr krupice, pudink karamelový, mléko, cukr, šlehačka, tvaroh ve vaničce, smetana kysaná, čokoláda bílá, cukr, kakao granko
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Byliny v kuchyni: Ostružiny posílí imunitu i paměť, odvar z listů skvěle vyčistí pleť!