uvařila 5. 5. 2012 18:34
1. polovinu krému rozetřeme na listový plát vcelku pečený
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2012 18:34
1. polovinu krému rozetřeme na listový plát vcelku pečený
těsto listové, žloutek, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ořechy vlašské, kakao, bílek, cukr moučkový, mouka polohrubá, mléko, máslo
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni