uvařila 5. 5. 2012 18:41
žloutky a moučkový cukr na přípravu žloutkové pěny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2012 18:41
žloutky a moučkový cukr na přípravu žloutkové pěny
těsto listové, žloutek, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ořechy vlašské, kakao, bílek, cukr moučkový, mouka polohrubá, mléko, máslo
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Svačina pro malé nezbedy: Specialistka Margit Slimáková radí, jak ji doma nachystat levně a pestře
Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem