uvařila 20. 3. 2012 19:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2012 19:28
mouka hladká, solamyl, kypřící prášek do pečiva, cukr vanilinový, cukr moučkový, vejce, máslo, šťáva pomerančová, kůra pomerančová, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr vanilinový, pudink vanilkový, vejce, cukr moučkový, šťáva pomerančová
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli