uvařil 2. 2. 2012 12:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 2. 2012 12:59
mouka hrubá, solamyl, cukr písek, mléko, máslo, prášek do pečiva, cukr moučkový, pomeranče, šťáva pomerančová, kůra pomerančová, tuk, kokos strouhaný, vejce, smetana ke šlehání, cukr moučkový, ztužovač šlehačky, dužina pomerančová, cukr moučkový, šťáva pomerančová
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější