uvařila 24. 1. 2012 23:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 1. 2012 23:07
vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, olej, voda, kakao, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, čokoláda bílá, máslo, marmeláda, banán, jahody, rum, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, olej, tresť mandlová sladká, med, voda
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!