Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
RubyRom uvařila 9. 7. 2021 17:05 Jahodový krém se šlehačkou 0 0 Jahodová pěna se šlehačkou Okomentovat
20 foto V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo
Dokonalý houbový guláš je nejlepší z hříbků. Chuť a barvu zvýrazní velké množství cibule a sladká paprika, guláš se konzumuje jen čerstvý