uvařila 21. 5. 2016 22:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 5. 2016 22:13
rajče cherry, okurka čerstvá, ředkvičky, cibule červená, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibulka jarní, pažitka, sýr mozzarella, med, hořčice dijonská, ocet balsamiko, olej olivový, omáčka sojová, sůl, pepř mletý
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí