uvařila 12. 1. 2013 14:43
restujeme krůtí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2013 14:43
restujeme krůtí
sádlo, slanina, cibule, paprika čerstvá zelená, maso krůtí, koření country, játra drůbeží, játra vepřová, omáčka sojová, kostky sojové, bazalka čerstvá, pažitka, škrob, sůl, vývar
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější