uvařila 18. 5. 2010 18:09
Jazyk na cibulce se žampiónama a zázvorem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 5. 2010 18:09
Jazyk na cibulce se žampiónama a zázvorem
jazyk hovězí, cibule, česnek, žampióny, zázvor, vývar, solamyl, masox, česnek mědvědí, pažitka, olej olivový, sůl, pepř celý, jalovec, cibule, bobkový list
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice