uvařila 11. 10. 2011 17:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2011 17:08
cukr moučkový, mouka polohrubá, olej, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, mléko, pudink čokoládový, cukr krupice, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao granko
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Encyklopedie vajec: Rozeznáte od sebe různé druhy? Které vejce je nejzdravější a jak se rozbíjí to obrovské pštrosí?
Smažili jsme křupavé bramborové spirálky jako ze stánku: Ty naše jsou desetkrát levnější a na výrobu stačí jen špejle a nůž