uvařila 24. 11. 2020 11:33
Děkuji za recept :) Zkoušela jsem poprvé, tak je ještě co zlepšovat, ale chuť je výborná a těsto krásně křehké.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 11. 2020 11:33
Děkuji za recept :) Zkoušela jsem poprvé, tak je ještě co zlepšovat, ale chuť je výborná a těsto krásně křehké.
mouka hladká, žloutek, droždí čerstvé, cukr, mléko, máslo, sádlo, rum, kůra citronová, sůl, mák, cukr, mléko, skořice, kůra citronová, tvaroh, žloutek, cukr, kůra citronová, bílek, povidla švestková, cukr, skořice, perník strouhaný, rum, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, vejce
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky