uvařila 17. 9. 2019 11:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 9. 2019 11:27
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, potravinářské barvivo, marmeláda rybízová, cukr moučkový, voda, rum, kyselina citronová, cukr moučkový, mléko, šťáva citronová, solamyl, poleva čokoládová
Zemská jablka k nám dovezla Marie Terezie. Víte, proč se brambory mají vařit ve slupce?
Opilé třešně: Vypeckované třešně zasypané cukrem a zalité vodkou se musí dva týdny uležet, pak skvěle ochutí poháry i moučníky
Jak připravit švestky ve vlastní šťávě krok za krokem: V zimě se budou hodit na koláče i do buchet