uvařila 20. 4. 2019 16:42
Beránka necháme trochu vychladnout, a potom ho opatrně vyklopíme z formy. Poprášíme moučkovým cukrem a vytvoříme oči.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2019 16:42
Beránka necháme trochu vychladnout, a potom ho opatrně vyklopíme z formy. Poprášíme moučkovým cukrem a vytvoříme oči.
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, tuk hera, mléko, prášek do pečiva, mouka polohrubá, máslo, mouka hrubá
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak na skvělé česnekové máslo? Hodí se na bagetu, těstoviny i k masu a můžeme je i zamrazit
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?