uvařila 3. 1. 2016 20:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2016 20:31
maso jehněčí, cibule šalotka, česnek, sůl, pepř, koření oregáno, mouka špaldová celozrnná, voda, sůl, okurka salátová, jogurt bílý, sůl, pepř mletý, řepa červená, ocet vinný červený, olej olivový, římský kmín mletý, sůl
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu