uvařila 15. 12. 2013 12:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2013 12:44
maso jelení, cibule, paprika čerstvá červená, jalovec, koření gulášové, masox, kmín drcený, povidla švestková, skořice mletá, paprika sušená pálivá, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, olej, mouka hladká
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Nedělní snídaně do postele: Udělejte si luxusní kaši, zapečené toasty nebo jemnou omeletu
Jan Amos Komenský prožil velkou část života v Nizozemsku. Tam měl nejčastěji na talíři luštěninovou kaši a k ní žitný chléb
Čas zavařování ještě neskončil. Udělejte si vynikající sladkokyselý dýňový kompot!