uvařila 19. 8. 2009 11:48
podušené jelení maso na cibulce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 8. 2009 11:48
podušené jelení maso na cibulce
plec jelení, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, koření gulášové, česnek, kmín celý, majoránka, kůra citronová, mouka hladká, vývar masový, voda, slanina
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 07:45
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Sladká hádanka: Je francouzský toast opravdu francouzský?