uvařila 4. 4. 2013 10:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 4. 2013 10:16
mrkev, vejce, cukr krystal, olej, voda, kůra citronová, mouka polohrubá, mouka celozrnna pšeničná, kokos, kypřící prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr, smetana zakysaná, skořice mletá, tuk, mouka hrubá
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Svatá Markyta velí: „Lidé, okopávejte zelí!“ Poznejte červencové pranostiky našich předků
Radek Kašpárek vzpomíná, jak narazil s moravským zelím: S babiččiným receptem mě poslali do háje, říká