uvařila 3. 9. 2011 20:15
namáčíme si ruce a těsto roztáhneme po celém plechu...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 9. 2011 20:15
namáčíme si ruce a těsto roztáhneme po celém plechu...
mouka polohrubá, mouka hladká, cukr krupice, mléko, máslo, žloutek, droždí sušené, sůl, kůra citronová, zázvor, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, skořice, ovoce, cukr vanilkový
Balkánský burek: Víte, jak doma připravit oblíbenou křupavou specialitu? Chce to správné těsto!
Jak si vybrat správnou plničku klobás: Tipy a rady pro úspěšnou výrobu klobás
Holka u plotny peče: Moravské koláčky povidláčky jsou plněné tvarohem a povidly a díky perníkové drobence krásně voní