Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Marie Svarcova uvařila 28. 1. 2025 11:13 Jižanské kuřecí paličky v kukuřičných lupíncích 0 0 Okomentovat
30 foto Jídlo v české nemocnici může chutnat skvěle: Losos se zeleninou, penne s parmazánem nebo bufetová snídaně jsou v těchto špitálech běžné
Jak dlouho vařit houby do polévky? Čerstvé až půl hodiny, mražené kratší dobu, sušené je třeba předem správně připravit