uvařila 16. 1. 2015 14:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 1. 2015 14:56
mrkev, celer, citron, celer řapíkatý, jablko, pomeranče, olivy černé, jogurt bílý, majonéza, sůl, pepř mletý, jogurt bílý, voda, vločky ovesné, vejce, kypřící prášek, česnek, majoránka, sůl, strouhanka
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!