uvařil 14. 2. 2010 17:55
Kachní prsíčko na rozmarýnu s brusinkovým přelivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 2. 2010 17:55
Kachní prsíčko na rozmarýnu s brusinkovým přelivem
prsa kachní, olej, koření andalusia, solamyl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, sůl, koňak, rozmarýn, máslo, mouka hladká, voda, sůl, smetana, brusinky, koňak, olej slunečnicový
Mrkvová hrnková bábovka: Neuvěřitelně vláčný moučník božsky chutná a švih mu dodá citronová poleva
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Holka u plotny radí: Jak na skvělé dýňové rizoto? Jeden krok určitě nevynechávejte!