uvařil 14. 2. 2010 17:55
Kachní prsíčko na rozmarýnu s brusinkovým přelivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 2. 2010 17:55
Kachní prsíčko na rozmarýnu s brusinkovým přelivem
prsa kachní, olej, koření andalusia, solamyl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, sůl, koňak, rozmarýn, máslo, mouka hladká, voda, sůl, smetana, brusinky, koňak, olej slunečnicový
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění
Peče celá země: Jak na správné temperování čokolády, aby se vám pralinky nerozpustily v ruce
Domácí coleslaw hravě předčí ten kupovaný: Když v dresinku dobře zkombinujete majonézu a jogurt, je neodolatelný